Klant reacties

//Klant reacties

Klant reacties

Wat klanten zeggen over Taartje van lot

By | 2017-11-02T16:07:19+00:00 mei 13th, 2016|Uncategorized|15 Comments

About the Author:

15 Comments

 1. Arendse - de Bruin 15 september 2017 van 14:02

  Onze trouwdag was 1 september 2017 en we trouwden op het strand. We zijn bij Lot geweest voor een gezellige proeverij met veel keuze. De taart zoals wij hem wilden, was geen voorbeeld van, maar we konden het in overleg duidelijk maken hoe we het wilden. Het is een schitterende lekkere taart geworden in strand thema. Zelfs de eigenaar van onze trouwlocatie zei dat hij zelden zo’n mooie taart had gezien en hij heeft ongeveer 80 bruiloften per jaar. Onze gasten waren ook enthousiast ! Dus wij zouden het iedereen aanraden, om een taart(je) van Lot te bestellen !

 2. Amal & Sia 29 augustus 2017 van 14:02

  Taartje van Lot is iemand die goed luistert naar je wensen, meedenkt en heel creatief is! goed afgewerkte taarten, heel perfectionistisch is en de taarten SUPERlekker zijn!! ik raad taartje van lot aan, ze staat bij mij op nummer 1 en is echt een aanwinst voor je event/bruiloft etc.

 3. Anjelica 29 juli 2017 van 14:02

  Fantastische mooi en smakelijk taart. Werd uitstekend geluisterd naar mijn wensen, goede proeverij.

 4. Marlous 29 juli 2017 van 14:02

  Wat een prachtige maar ook erg lekkere bruidstaart had Liselot voor onze bruiloft gemaakt!
  Het begon al leuk en lekker toen ik wij de proeverij bij haar vooraf hadden, wat een hoop mogelijkheden, smaken maakt zij!
  Naast dat zij een fijn persoon is, goed je wensen tot zicht neemt, en goed meedenkt, maakt zij heerlijke luchtige, zeer smaakvolle taarten, ipv die machtige taarten die je nu veel ziet en proeft.
  Ook heeft zij overheerlijke koekjes met onze namen voor ons gemaakt, wat zag dat er ook prachtige uit, zo netjes gemaakt, wat een tijd zal daar ingezeten hebben. Op onze taart had ze prachtige suikerbloemen gemaakt niet van echt te onderscheiden, super Liselot!, echt heel mooi gemaakt. Wij zijn super enthousiast over haar en haar taarten en alle lekkernij wat zij maakt en raden haar ook zeer zeker aan voor elk aankomend bruidspaar!

 5. Eva 29 juli 2017 van 14:02

  De taart was mooi en prachtig. Hij was precies zoals we gehoopt hadden.
  Liselotte bedankt voor het maken van onze bruidstaart en voor het meedenken en het ontwerpen.
  Hij was erg smakelijk.

 6. Ilse 25 juli 2017 van 14:02

  De taart was prachtig! Tijdens het proeven worden ook alle items apart klaargemaakt, zodat er ontzettend veel combinaties gemaakt kunnen worden. We hadden uiteindelijk gekozen voor limoncello en lemon curd, zodat de taart lekker fris zou zijn. Iedereen vond de combinatie heerlijk, alleen was de buitenkant nét iets te zoet voor ons doen (zat nog een chocoladelaagje (?) tussen de taart zelf en de fondantlaag).

 7. Jeske 25 juli 2017 van 14:02

  Wij hebben onze bruidstaart besteld bij Taartje van Lot. Eerst hebben we een proeverij gedaan om te bepalen welke smaken we wilden. Dit werd goed verzorgd door Liselotte, er was heel veel keus en ze legde goed uit wat alle mogelijkheden waren. Ook dacht ze erg goed mee in ons ontwerp en heeft ze precies gemaakt wat wij wilden. De taart heeft ze op locatie bezorgd, dit ging vlekkeloos en allemaal prima op tijd. Veel complimenten gekregen over de taart, zowel over de buitenkant als de binnenkant!

 8. Robin 24 juli 2017 van 14:02

  9 juni 2017 was onze grote dag. Liselotte heeft voor ons een geweldige sweet table gemaakt. De bruidstaart en alle sweets waren heerlijk.

 9. Kate 24 juli 2017 van 14:02

  6 mei 2017 was onze dag! Taartje van Lot heeft ons een geweldige sweet table geleverd! Wow…ik kan niet anders zeggen bestel hier je taart of andere zoetigheden. Alles was perfect en even lekker. De aankleding alles! Echt top!!!

 10. Bente 24 juli 2017 van 14:02

  Wat was het een prachtige taart, en ook zo waanzinnig lekker! Liselot vanaf onze eerste ontmoeting was het al een feestje, bedankt voor alles, het was zo fijn je deze dag om ons heen te hebben! Hopelijk tot snel
  op een ander feest moment 🙂

 11. Elton 15 juni 2016 van 14:02

  Taartje van Lot heeft al onze verwachtingen overtroffen bij onze bruidstaart! Na een proefsessie bij haar thuis, was het in eerste instantie moeilijk om uit de vele mogelijkheden een keus te maken, maar we waren superblij met onze keus. Het smaakte heerlijk en het zag er geweldig uit! We kregen veel complimenten op onze taart. Liselotte heeft al onze ideeën geweldig vorm gegeven!

 12. Rozemarein 13 juni 2016 van 14:02

  Voor de eenjarige verjaardag van mijn nichtje cupcakes besteld van haar favoriete dieren. Het was heerlijk en de kinderen vonden het prachtig!

 13. Jessica van den Hoek 8 juni 2016 van 14:02

  Wow…Liselotte heeft al onze verwachtingen overtroffen! Wat waren wij blij met onze bruidstaart. Na de proeverij en het bespreken van onze wensen waren wij al enthousiast, maar het resultaat was nog veel mooier! mochten jullie nog twijfelen? Niet doen…deze taarten smaken overheerlijk en zijn een lust voor het oog! ?

 14. Els 18 mei 2016 van 14:02

  Na de proefsessie met bespreking van het ontwerp hebben we een prachtige bruidstaart ontvangen op onze trouwdag die werkelijk verrukkelijk smaakte!

 15. Jacob de Vries 13 mei 2016 van 14:02

  Wij zijn zeer tevreden met onze bestelling bij Taartje van Lot, we hebben een prachtige en heerlijke taart ontvangen. Een echte aanrader!

Reageer