Bruidstaarten

Eindelijk is het zover..jullie gaan trouwen! Nadat de grote vraag is gesteld gaan jullie over tot het plannen! De datum, de locatie, de fotograaf, eten, bloemen …en natuurlijk de taart! Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden, gaan jullie voor strak en modern? Een romantische taart met kant? Een witte taart of juist niet? Wel bloemen of geen bloemen. Omdat er zo oneindig veel mogelijk is wil Taartje van Lot graag een afspraak met u maken om een proeverij te plannen. Maar hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: het eerste contact

We plannen het liefste 9 tot 6 maanden van te voren een proeverij in. Onze agenda raakt snel vol, zeker op de populaire dagen in de zomermaanden. Wacht dus niet te lang! (De kosten van een bruidsproeverij zijn 30 euro en voor max 4 personen)

Stap 2: inspiratie opdoen

Voor de proeverij geven jullie max. 5 smaken crème en 5 smaken jam door. Daarnaast kun voor de proeverij alvast wat inspiratie opdoen op internet, op verschillende borden van onze Pinterest pagina of in ons eigen fotoalbum! Neem vooral de foto’s van taarten mee die je mooi vind.

Stap 3: de proeverij

Tijdens de proeverij kunnen jullie verschillende smaken met elkaar combineren en proeven. Aan de hand van een invulformulier nemen we alle details door. De binnenkant maar uiteraard ook de buitenkant. Terwijl jullie aan het proeven zijn zal ik een schets maken zodat jullie je  bruidstaart makkelijker kunnen inbeelden.

Stap 4: de offerte

Na de proeverij zal er een offerte gemaakt worden die 7 dagen geldig blijft. Daarna ontvangen we graag een bevestiging of jullie de opdracht van de bruidstaart officieel plaatsen.  Een aanbetaling is niet nodig, het gehele bedrag dient uiterlijk één maand voor jullie bruiloft voldaan te zijn. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Stap 5: de bezorging

De bruidstaart kan door heel Nederland gekoeld worden bezorgd, en wordt door ons met veel zorg ruim op tijd klaargezet voor het feestelijke aan snij moment. Alle sweet tables worden persoonlijk op locatie opgebouwd.

Stap 6: retourneren borg

Na de bruiloft dient het gehuurde taartplateau en glaswerk terug gebracht te worden en zal de borg terug gestort worden als alles netjes is afgeleverd. Uiteraard horen we graag hoe jullie prachtige dag is verlopen!